Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ARENA 89,4 FM!!

Αυτό, σίγουρα, συμβαίνει για πρώτη φορά απ' όσο γνωρίζουμε (και γνωρίζουμε...) στις μετρήσεις ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Arena 89,4 fm μέσα σε διάστημα ουσιαστικά 6 εβδομάδων στις μετρήσεις ακροαματικότητας κατάφερε να αγγίξει το 4%! Το νούμερο αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό για την πορεία ενός... "νηπίου" στα ερτζιανά και κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί στην ιστορία των ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το 4% δείχνει μια απίστευτη δυναμική, τέτοια που ούτε ο ίδιος ο Νίκος Πετρουλάκης είχε καταφέρει στα προηγούμενα ραδιόφωνα όπου ήταν Γενικός Διευθυντής, σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Ο γνωστός σε όλους αθλητικός συντάκτης, αυτή τη φορά ξεπέρασε... τον εαυτό του! Και δεν είναι αβάντα, αυτό.

Είναι εκπληκτικό ολόκληρο το εγχείρημα (project στο... ελληνικότερον) του Νίκου ο οποίος δημιούργησε ένα μοναδικό χώρο για να πίνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους οι φίλοι του αθλητισμού παρακολουθώντας στις οθόνες, όλες τις απευθείας μεταδόσεις ενώ μέσα σε αυτόν τον χώρο λειτουργεί και ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Arena 89,4 fm.

Έτσι, ο φίλαθλος έχει την ευκαιρία να βλέπει και τους δημοσιογράφους και παραγωγούς την ώρα της εκπομπής τους αλλά μπορεί και να συνομιλήσει μαζί τους.

Το sports καφέ βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο "Μακεδονία" (στο τέλος της περιφερειακής για όσους κατευθύνονται από τα δυτικά προς ανατολικά ή στην αρχή της για όσους πηγαίνουν από ανατολικά προς δυτικά) και ονομάζεται Screen.

Επιστρέφοντας στις εκπληκτικές... επιδόσεις του Arena 98,4 fm να αναφέρουμε ότι ο Πετρουλάκης έχει επιλέξει ως συνεργάτες του μεγάλα ονόματα του ραδιοφώνου και του αθλητισμού όπως ο Γιώργος Μύρτσος, ο Μάκης Ιωαννίδης, ο Σάκης Γκίνας, ο Γιάννης Δασκάλου, ο Νίκος Νικολάου, ο Γιωργος Καστάνης, ο Μιχάλης Σαρόπουλος, ο Νίκος Κωστάρας, ο Θανάσης Δημόπουλος, ο Σάκης Μήτρακας, ο Κώστας Σαμαράς, ο Σταύρος Πετρακόπουλος η Ελένη Μπαρμπάκου και πολλοί άλλοι.

Φυσικά και οι εκπομπές πρωί, απόγευμα, του ίδιου του Νίκου Πετρουλάκη είναι πόλοι έλξης για το φίλαθλο κοινό, αφού η μακρά πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία, η εγκυρότητα, οι αποκλειστικότητες και η εμπειρία του στα ΜΜΕ είναι στοιχεία που εμπιστεύονται όλοι.

Επίσης, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Νίκος Πετρουλάκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρία ακόμη πασίγνωστα ονόματα στον χώρο του αθλητικού ραδιοφώνου, που θα κάνουν αίσθηση όταν ανακοινωθούν και θα προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην δυναμική που έχει αναπτύξει ο Arena 89,4 fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ