Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο με τίτλο: “Σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι στην καθημερινή κλινική πράξη” πραγματοποιείται στην Καβάλα την προσεχή Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Το συνέδριο αποτελεί την ετήσια συμβολή του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης στη διάχυση των πλέον σύγχρονων ιατρικών δεδομένων στην κλινική πράξη, με τη συνεργασία φέτος, του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Το συνέδριο περιλάβει θέματα από όλες σχεδόν τις ιατρικές ειδικότητες, δηλαδή παθολογικά, καρδιολογικά, νεφρολογικά, νευρολογικά, χειρουργικά, γυναικολογικά - μαιευτικά, ουρολογικά κ.α. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του συνεδρίου, ομοτ. Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας και επιστημονικός διευθυντής του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Μενέλαος Παπαδημητρίου, «στόχος είναι να δοθεί έμφαση σε καυτά θέματα της ιατρικής επικαιρότητας από εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, αλλά και να αναθεωρηθούν παλαιότερες ιατρικές τακτικές βάσει της σύγχρονης κλινικής εμπειρίας».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο στρογγυλά τραπέζια για τα δύσκολα καρδιολογικά προβλήματα με έμφαση στη στεφανιαία νόσο και τις βαλβιδοπάθειες της καρδιάς και ένα στογγυλό τραπέζι για τους τρόπους σύγχρονης θεραπευτικής αντιμετώπισης γυναικολογικών προβλημάτων. Θα πραγματοποιηθούν 25 εισηγήσεις - διαλέξεις και 5 αναρτημένες ανακοινώσεις, από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και του Διαβαλκανικού Κέντρου.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 18.00 και η λήξη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21.30. Η επίσημη τελετή έναρξης θα αρχίσει στις 21.00 την Παρασκευή και η είσοδος είναι ελεύθερη για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και για το κοινό της πόλης της Καβάλας. Θα ακολουθήσει δεξίωση υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ