Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΗΛΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (www.arisfc.gr):

«Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αυθαίρετες ερμηνείες και για να μη δημιουργηθούν επιβλαβή για την ηρεμία της ομάδας σενάρια δηλώνω ότι:

Κατά τη διάρκεια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ταξιδιού μου στις Η.Π.Α. πραγματοποίησα τα επιχειρηματικά ραντεβού, τα οποία επέβαλλαν να γίνει αυτό το ταξίδι.

Όσον αφορά τις συζητήσεις μου με τον υποψήφιο επενδυτή, οι οποίες δεν ήταν ο κύριος λόγος του ταξιδιού μου, πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμη φορά σε θετικό κλίμα, αλλά επ’ αυτού δεν θα κάνω άλλη αναφορά ούτε τώρα ούτε στο άμεσο μέλλον για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί η επενδυτολογία δεν εξυπηρετεί τούτη τη χρονική στιγμή τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας. Δεύτερον, για να αποφευχθεί ο αποπροσανατολισμός τον οποίο δεν επιθυμώ.

Ο,τιδήποτε ακούγεται και γράφεται επ’ αυτού εκ των προτέρων το διαψεύδω γιατί πιστεύω δογματικά το εξής: αυτοί που ξέρουν δε μιλούν, κι αυτοί που μιλούν δεν ξέρουν.

Ο κόσμος του ΑΡΗ, την αγωνία του οποίου συμμερίζομαι και τον καλώ να βοηθήσει μ’ όλες του τις δυνάμεις την ομάδα τόσο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό όσο και στη συνέχεια, να είναι σίγουρος ότι θα μάθει την κατάλληλη ώρα όλη την αλήθεια πρώτος και υπεύθυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ