Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

KIA NIRO CONCEPT

Το Kia Niro Concept είχε κάνει δειλά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο με ένα πρώτο rendering το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει ως Kia Crossover Concept
 (διαβάστε περισσότερα για το Kia Crossover Concept).

Σκοπός της δημιουργίας του είναι να προετοιμάσει το έδαφος για ένα μελλοντικό, μικρό crossover το οποίο θα ανταγωνιστεί τα Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008, VW Taigun, Ford EcoSport και ότι άλλο προκύψει σε μία από τις άκρως αναπτυσσόμενες κατηγορίες.

Η Kia πάντως ισχυρίζεται πως το Kia Niro προαναγγέλλει «μελλοντικά μοντέλα για την πόλη στην κατηγορία Β» και όχι μόνο ένα μικρό crossover.

Το Kia Niro Concept δημιουργήθηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του αρχισχεδιαστή της Gregory Guillaume, έχοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες του Ευρωπαίου αγοραστή... Μάλλον οι περισσότεροι Ευρωπαίοι θέλουν κατακόρυφα ανοιγόμενες πόρτες.

Το εσωτερικό του Kia Niro Concept διακρίνεται για την μινιμαλιστική του προσέγγιση. Το ενιαίο έδρανο του εμπρός καθίσματος, διαχωρίζεται από μία κεντρική κονσόλα, με ελάχιστες ραφές, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζουν οι διακόπτες αεροπορικού τύπου. Το flat bottom τιμόνι και τα paddles κάνουν το αυτοκίνητο πιο sport.

Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται μια μεγάλη, wide, έγχρωμη οθόνη η οποία προβάλει πληροφορίες, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει ψηφιακή, 3D απεικόνιση.

Το Kia Niro Concept θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτηςείτε όλα τα μοντέλα της Φρανκφούρτης). 






Περισσότερα στο http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3926

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ