Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ "ΤΣΟΥΤΣΟ" ΜΠΕΝΙΤΕΖ

"Έφυγε" από τη ζωή στα 27 του χρόνια.Κρίστιαν Μπενίτεζ
Ο διεθνής στράικερ από το Εκουαδόρ, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο Κατάρ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Τζαΐς έναντι 11 εκατομμυρίων, έφυγε από τη ζωή με τις πρώτες πληροφορίες να είναι ακόμα συγκεχυμένες.

Κάποιες ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν ότι ο «Τσούτσο», όπως ήταν το προσωνύμιό του έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι όπως αποκάλυψε ο πεθερός του, εισήχθη στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα, η οποία λόγω αμέλειας έγινε περιτονίτιδα και απ' αυτήν προκλήθηκε καρδιακό επεισόδιο...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαρός άσος, πατέρας δυο παιδιών έφυγε άδοξα από τη ζωή και σκόρπισε το πένθος στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.Οσο περνούν οι ώρες, τα γεγονότα συγκλίνουν στο ότι υπέστη τελικά καρδιακή προσβολή. Ο Τσούτσο παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο τελικά και κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.



Ο Τσούτσο είχε αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της λατινικής Αμερικής, ενώ πέρασε κι ένα φεγγάρι από την Ευρώπη και την Μπέρμπιγχαμ. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του, της οποίας ήταν μέλος από το 2005, είχε 58 συμμετοχές με 24 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ