Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ ΟΜΗΡΟ!!!!!!!

Είδα τη φωτογραφία και σκιάχτηκα! "Έπιασε τον Φωτάκη όμηρο η Αδελφότητα Μουσουλμάνων", σκέφτηκα αμέσως. "Θα κρατάει πιστόλι στο χέρι ο αρχηγός τους", μονολόγησα. Κοίταξα καλύτερα και δεν μπόρεσα να διακρίνω αν ο Μουσουλμάνος κρατάει όπλο. Μετά πρόσεξα ότι φοράει και... γραβάτα! Μπααααα... οι "Αδελφότητα" και η Αλ Κάιντα φορούν κελεμπίες, σκέφτηκα. Και μετά...
διάβασα το κείμενο. Ο Φωτάκης πήγε στη Β΄ Κατηγορία της Τουρκίας και έκανε και δηλώσεις.

Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε για τη μεταγραφή του στην Σανλιούρφασπορ και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανε.

Την τύχη του στο εξωτερικό πήρε απόφαση να δοκιμάσει ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Σανλιούρφασπορ.
Ο Έλληνας μέσος δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως η εν λόγω ομάδα θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας δηλώνοντας ικανοποιημένος για την επιλογή του.
"Δεν με ενοχλεί που θα παίζω στη δεύτερη κατηγορία. Δεν θεωρώ πως είναι αρνητικό για την καριέρα μου. Θέλω να βιώσω τη χαρά της ανόδου", δήλωσε ο έμπειρος μέσος στον τουρκικό Τύπο και πρόσθεσε:
"Μίλησα με τον Τουμέρ Μετίν, συμπαίκτη μου παλαιότερα στη Λάρισα. Μου είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστώ και πως μπορώ να πετύχω στην Τουρκία. Η Σανλιούρφα είναι πολύ όμορφη πόλη, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικές και μου έκαναν μία πολύ καλή προσφορά".

Να σημειώσουμε ότι η πόλη είναι πλησίον... εμπόλεμης ζώνης. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν οι παίκτες παίζουν φορώντας και... κράνος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ