Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ"

Ο Αλέξανδρος Σταύρου αποφάσισε να αποχωρήσει από τα «Κλεμμένα Όνειρα», οπότε οι υπεύθυνοι της σειράς αναζητούν τον ηθοποιό που από τη νέα σεζόν θα ενσαρκώνει τον Δημήτρη Μαλτέζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστεροι για τον ρόλο είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Φάνης Μουρατίφης και ο Τάσος Νούσιας, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τελική επιλογή, μιας και όπως είπε ο σκηνοθέτης της σειράς Δ. Αρβανίτης ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Μη φανταστείτε πάντως ότι ο Αλέξανδρος Σταύρου τα έσπασε με την παραγωγή και γι’ αυτό φεύγει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η αλλαγή αυτή ήταν επιβεβλημένη από το σενάριο, μιας και ο Μαλτέζος θα υποβληθεί σε πλαστική για να αποφύγει τη φυλακή.

Εκτός της σειράς και η Βάσω Λασκαράκη που αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης, ενώ ολοκληρώνονται και οι ιστορίες άλλων χαρακτήρων της σειράς, όπως ο Α. Μπουρδούμης, ο Χ. Πλαΐνης και η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν και πάλι τον Σεπτέμβριο με τον Αλέξανδρο Σταύρου να συμμετέχει σ’ αυτά, ενώ στις οθόνες μας τα πρώτα επεισόδια θα τα δούμε τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ