Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαίρη Χρονοπούλου. Η ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου μπορεί να αποφεύγει τα φλας και τις κάμερες, όμως δεν γινόταν να μη δώσει το παρών στην ξεχωριστή βραδιά που είχε ετοιμάσει ο καλός της φίλος Μάκης Δελαπόρτας για να γιορτάσει τη βάφτιση και τα πρώτα γενέθλια της ανιψιάς του Πολυτίμης Μαρίας.

Η ηθοποιός ευχήθηκε στη μικρή τα καλύτερα για τη ζωή της. Αν και καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου φαίνεται να μην έχει χάσει το χιούμορ της, αλλά και το μοναδικό της στιλ. Φορώντας ένα γκριζογάλαζο φόρεμα και περίτεχνο κόσμημα στον λαιμό, δεν σταμάτησε στιγμή να αστειεύεται με τους άλλους καλεσμένους και να γεμίζει τον χώρο με το βροντερό της γέλιο.

Αν και τα βαφτίσια έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Τήνο, ο νονός Μάκης Δελαπόρτας και οι γονείς της μικρούλας Πολυτίμης Μαρίας αποφάσισαν, με διαφορά λίγων ημερών, να οργανώσουν ένα πάρτι για λίγους και καλούς φίλους τους. Μάλιστα, το... σκηνικό που έστησαν για τη νεοφώτιστη ήταν παραμυθένιο, καθώς ο χώρος είχε στολιστεί με δεκάδες μπαλόνια, ενώ κυρίαρχα χρώματα ήταν το λευκό και το ροζ.

Τη χαρά του νονού Μάκη και των γονιών μοιράστηκαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι τους, όπως η Μάρθα Καραγιάννη, η Ελένη Δήμου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Λένα Αλκαίου συνοδευόμενη από την κόρη της, η Μαρία Ιωαννίδου, η Λιζέττα Νικολάου και πολλοί άλλοι.



espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ