Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΧΙΛΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Με χίλιες σακούλες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα ενισχυθεί το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου Παύλου Μελά την Κυριακή (25/05). Οι σακούλες θα περιέχουν προϊόντα μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, καφέ, λάδι, κονσέρβες και σάλτσες. Ταυτόχρονα θα περιλαμβάνουν χαρτικά, απορρυπαντικά, και σαμπουάν.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τα πέντε σούπερ μάρκετ του ΑΒ Βασιλόπουλος που δραστηριοποιούνται στις Δυτικές συνοικίες σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της εταιρείας και απλούς πολίτες. Η εταιρεία τοποθέτησε και στα 5 σούπερ μάρκετ από ένα μεγάλο καλάθι τις προηγούμενες 3 βδομάδες μπροστά από τα ταμεία όπου ο καθένας συνείσφερε ό,τι μπορούσε. Τα προϊόντα θα διατεθούν σταδιακά από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου σε όσους αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ημερών.

Με αφορμή τη χορηγία τροφίμων στο Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σ' αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας είναι σημαντικό να οργανώνονται και να θωρακίζονται οι τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους απλούς πολίτες για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίησή τους. Ταυτόχρονα, να συγχαρώ την εταιρεία και τους εργαζομένους της για το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επέδειξαν. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιζητούμε χορηγούς για δράσεις κοινής ωφέλειας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να καλύψουμε πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης των ανθρώπων της πόλης μας μέχρι που να μπορούν να στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ