Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Θύμα ληστών έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Οθωνας Μεταξάς, λίγο πριν πάει στη μουσική σκηνή όπου τραγουδούσε, όταν άγνωστος άρπαξε από το αυτοκίνητό του την κιθάρα που χρησιμοποιούσε στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τρέχει και να μη φτάνει!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Οθωνας Μεταξάς σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από μια τράπεζα στην οδό Αθηνάς, με σκοπό να βγάλει χρήματα από το ATM. Ο ηθοποιός άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, με την κιθάρα του στο πίσω κάθισμα, και σε λίγα λεπτά επανήλθε, έβαλε μπρος και κατευθύνθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται για να δώσει το τελευταίο live του. Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού διαπίστωσε πως η κιθάρα του είχε κάνει φτερά...

«Η κλοπή έγινε στο σημείο όπου σταμάτησα και θα πρέπει να πως ότι λίγα μέτρα μακριά υπήρχε και ένας αστυνομικός, ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία... Το γεγονός ότι ήταν ο αστυνομικός εκεί κοντά ίσως υποσυνείδητα να έπαιξε ρόλο στο να αφήσω το αυτοκίνητό μου ξεκλείδωτο» λέει ο ίδιος αποκλειστικά στην «Espresso» και συνεχίζει με προβληματισμένο ύφος: « Η αλήθεια είναι πως το αμάξι μου δεν το άφηνα ποτέ ξεκλείδωτο, ακόμα κι αν έβγαινα έξω για πάω δύο μέτρα μακριά. Πλέον πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, να είσαι πάντα σε εγρήγορση, αλλά με τόσα πράγματα που μας απασχολούν με τη δύσκολη καθημερινότητά μας είναι φυσικό να ξεχνιέσαι».

Ο ηθοποιός, εκτός από την κιθάρα που έχασε (κόστιζε 1.000 ευρώ και είχε μεγάλη συναισθηματική αξία εκείνον), είδε να κάνει φτερά και ένας φάκελος στον οποίο υπήρχαν οι στίχοι τραγουδιών του... «Είχα το πρόβλημα με τα λόγια των τραγουδιών και αναγκάστηκα να πάω σπίτι μου και να πάρω τα αντίγραφα που είχα... Οταν μου συμβαίνουν τέτοια πράγματα που με αιφνιδιάζουν και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, τα απωθώ και είναι σαν να μη συνέβησαν. Δεν μπορώ όμως να μη πω ότι το να παραβιάζουν τον χώρο σου είναι ένα μεγάλο σοκ, ένας βιασμός...» τονίζει.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οθωνας Μεταξάς (μένει στου Ψυρρή) αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα. Παλαιότερα είχε πιαστεί στα χέρια με ένα ληστή που πήγε να κλέψει την τσάντα μιας φίλης του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο δάχτυλό του. Πάντως δεν έχει σκεφτεί, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, να μετακομίσει σε άλλη γειτονιά. «Το κέντρο όντως έχει μεγάλη επικινδυνότητα και περισσότερες πιθανότητες να σου συμβεί κάτι, αλλά τώρα πια αυτά συμβαίνουν σε όλες τις περιοχές. Οχι, δεν σκέφτομαι να αλλάξω σπίτι, γιατί εκτός των άλλων είναι και θέμα οικονομικό μια τέτοια απόφαση» συμπληρώνει.

Να πούμε ότι ο Οθωνας Μεταξάς δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι με τον συνηθισμένο τρόπο πολλών ηθοποιών που λόγω της οικονομικής κρίσης κάνουν «αρπαχτές» με το μικρόφωνο στο χέρι. Ο καλός ηθοποιός έκανε οκτώ ζωντανές εμφανίσεις με πενταμελή ορχήστρα και ένα πλήρες πρόγραμμα μαζί με μια τραγουδίστρια, που περιλάμβανε αγαπημένα κομμάτια από το λεγόμενο έντεχνο τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ