Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΕΝΑ 89,4" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ

Στις 12 το μεσημέρι ο Νίκος Πετρουλάκης ανοίγει τις πύλες του "Αρένα 89,4", όπως θα ονομάζεται πλέον ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός που βγαίνει στον "αέρα" από τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 6 το πρωί!
Ο διευθυντής του σταθμού παρουσιάζει όλο το πρόγραμμα και ...τους συντελεστές των εκπομπών και αναμένεται να ανακοινώσει και τις... εκπλήξεις: Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Σκαρτάδος, Θανάσης Δημόπουλος.

Ο Πετρουλάκης θα βγαίνει πρωί και απόγευμα, ενώ το πρόγραμμα του σταθμού έχει εμπλουτισθεί και με παραγωγούς ή δημοσιογράφους που είναι πολύ γνωστοί στο κοινό της Θεσσαλονίκης, όπως οι Γιάννης Δασκάλου, Μάκης Ιωαννίδης, Φένια Κλιάτση, Νίκος Νικολάου, Άρης Παναγιωτίδης, Νίκος Κωστάρας, Γιώργος Συρίγος, Γιώργος Καστάνης, Σάκης Γκίνας, Στέλιος Γελαστός, Σάκης Μήτρακας, Κώστας Σαμαράς, κ.α.
Στις νέες παρουσίες σημειώστε τον "καθηγητή" της μεσημεριανής ζώνης "Μπουμπίνιο", την Ελένη Κουλούρη, την Ελισάβετ Ρόκα, την Ντέπυ Παπαϊωάννου, την Φωτεινή Κρόκου, την Αναστασία Ψύρρα, τον Μύρωνα Μακαρόνα, τον Γιάννη Τσακίρη, αλλά και τους έμπειρους Σταύρο Πετρακόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινίδη!
Από την Αθήνα θα ακούμε τον Δημοσθένη Καρμοίρη, πρώην διευθυντή του αθλητικού τμήματος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και θα γίνεται σύνδεση με "Ράδιο Χαλκιδική 98,8", σε καθημερινό επίπεδο.
Σήμερα στις 12 η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και την Δευτέρα 8 Απριλίου η επίσημη πρεμιέρα με πρωινό... Σταρόβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ