Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ PHABLETS

Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου P945 στην διεθνή έκθεση CES 2013 μπορεί να μην έγινε ποτέ, όμως η ZTE δε μας άφησε παραπονεμένους στο συνέδριο MWC 2013, παρουσιάζοντας μας το νέο Grand Memo.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συσκευή είχαν διαρρεύσει στα τέλη του περασμένου μήνα, με την κινέζικη εταιρία να θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά των «μεγάλων» phablets.

Το Grand Memo λοιπόν θα διαθέτει οθόνη HD 5,7 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 258ppi (pixels per inch), τον τετραπύρηνο επεξεργαστή από την Qualcomm SnapDragon 800 με χρονισμό στα 1,7GHz, 1GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 13 megapixel, εμπρόσθια κάμερα 1,3 megapixel, μπαταρία 3200mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1.2 Jelly Bean.

Επίσης θα μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi και Bluetooth καθώς θα έχει τη δυνατότητα συνδέσεων 100Mbps LTE.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι χώρες που θα κάνει την εμφάνισή του, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την τιμή που θα έχει στην αγορά. Όμως σίγουρα θα το δούμε κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2013, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κυκλοφορία του στην Ευρώπη τον ερχόμενο Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ