Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ NOTEBOOK ΤΗΣ GOOGLE (φωτογραφίες και video)

H Google ανακοίνωσε το Chromebook Pixel, για το οποίο υπήρχαν καιρό φήμες για την κυκλοφορία του, το πρώτο premium notebook της εταιρείας με λειτουργικό Chrome OS και οθόνη αφής 12.85 ίντσες στα 2560×1700 (4.3 εκατομμύρια pixels στα 239ppi) και aspect ratio 3:2 που αποτελεί ξεκάθαρο αντίπαλο στο MacBook Pro με Retina οθόνη της Apple.

Πρόκειται για την οθόνη με την υψηλότερη ανάλυση που υπάρχει σε notebook αυτή τη στιγμή με λεπτό σχεδιασμό που θυμίζει το MacBook Air, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με ηχεία από κάτω, αεραγωγούς στο πλάι και κατασκευή από αλουμίνιο.

Διαθέτει επίσης στρογγυλευμένες άκρες, τρίτο μικρόφωνο για την απομάκρυνση θορύβου που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε κλήσεις VoIP και video chats, καθώς και γυάλινο trackpad. Η Google διαφημίζει, επίσης, τη δυνατότητα να ανοίγετε το καπάκι της οθόνης χωρίς να σηκώνεται το notebook από το έδαφος.To Chromebook Pixel διαθέτει επεξεργαστή Core i5 στα 1.8GHz με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel και δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών βίντεο 1080p ταυτόχρονα. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις: μία Wi-Fi με 32GB σκληρό δίσκο στα 1299 δολάρια και μία LTE (Verizon) με 64GB δίσκο στα 1499 δολάρια τον ερχόμενο Απρίλιο. Συμπεριλαμβάνεται, επίσης, χωρητικότητα 1TB στο Google Drive για τρία χρόνια στην τιμή.

techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ