Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ "ΓΗΡΑΙΟΥ" ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ "METROPOLIS"

Ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει την Παναχαϊκή και να μπει σε τροχιά ανόδου στον εξ αναβολής αγώνα της 23ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Football League.

Στο 63’ ο Ισαάκ με κεφαλιά, ύστερα από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή, κάνοντας το 1-0.
Στο 77’ ο Ηρακλής διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Τάι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί της Παναχαϊκής έδωσαν ύψος στην μπάλα και ο Βαγγελόπουλος με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Πίτκα για να γράψει το τελικό 2-0. 

Ηρακλής: Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Φερνάντεζ (58’ Τούνι), Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ (46’ Ισαάκ), Τάι, Σουλίδης (84’ Ντατίδης), Στεφανίδης

Παναχαϊκή: Πίτκας, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Εντζοντό (57’ Περέιρα), Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (68’ Κοιλιάρας Γ.), Άντονι (68’ Γκούρτσας)

Απαγόρευσαν την μετάδοση από το "Metropolis"
Να σημειώσουμε ότι οπαδοί του Ηρακλή απαγόρευσαν στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σωτηρόπουλο να περιγράψει τον αγώνα για λογαριασμό του "Αθλητικού Metropolis", αφού θεωρούν πως ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης υποτιμά την ομάδα τους και δεν βοήθησε στον έρανο για την αποφυλάκιση συνοπαδού τους.

thessport 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ