Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

"ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ": ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΤΖΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Φιλίπ Τζιαν 
Ασυγχώρητοι 
Μετάφραση: Νατάσα Παπαδοπούλου 
Μυθιστόρημα 

σελ.:246, τιμή: 12 ευρώ
ISBN: 978-960-6893-19-3
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Από τις εκδόσεις GEMA κυκλοφόρησε το απολαυστικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Τζιαν Ασυγχώρητοι.

Ο Φρανσίς είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας, πληγωμένος από τη ζωή. Η γυναίκα του και η μία από τις δυο του κόρες πέθαναν μπροστά στα μάτια του. Στα εξήντα του, βρίσκεται εγκατεστημένος στη Χώρα των Βάσκων όπου, παραμερίζοντας τις τελευταίες του τύψεις, ξαναπαντρεύτηκε. Να όμως που η κόρη του η Αλίς, που την αγαπάει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, εξαφανίζεται απότομα και καταστρέφει αυτή την εύθραυστη ισορροπία. Οχυρωμένος πίσω από το πνευματικό κάστρο που χτίζει για να μην καταρρεύσει, θ' ανακαλύψει έναν κόσμο όπου δε γίνεται να υπάρξει συγχώρεση.
Έρχεται μια μέρα που δε γίνεται πια να υπάρξει συγχώρεση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Φιλίπ Τζιαν γεννήθηκε το 1949 στο Παρίσι. Θέλοντας να δοκιμάσει τη γραφομηχανή που του χάρισε ένας φίλος του, άρχισε να γράφει τα διηγήματα της συλλογής 50 contre 1. Ακολούθησαν δύο ακόμη μυθιστορήματα . Η επιτυχία στο ευρύ κοινό θα έρθει το 1985 με τη μεταφορά στον κινηματογράφο του μυθιστορήματος Μπέτυ Μπλου από τον Ζαν-Ζακ Μπενέξ. Μεταφρασμένο σε είκοσι χώρες, το βιβλίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Έκτοτε ο Τζιαν έγραψε πολλά ακόμα μυθιστορήματα που έλαβαν κι αυτά εξαιρετικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο.

Από τις εκδόσεις GEMA κυκλοφορούν επίσης τρία βιβλία (περίοδος 1, 2 και 3) της πετυχημένης σειράς μυθιστορημάτων του Doggy bag.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα, τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072, e-mail: info@gemapublicatios.gr, www.gemapublications.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ