Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Η ΟΜΑΔΑ

Ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη της ομάδας, αλλά και από την εμφάνιση της στο σημερινό 90λεπτο κόντρα στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα.

«Το 2-0 είναι απλώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι σημαντικό ότι δε δεχθήκαμε γκολ στην έδρα μας. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί στην Λιβαδειά θα πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Σε γενικές γραμμές, το σημερινό παιχνίδι, ήταν από τα πειθαρχημένα κι ώριμα ματς εντός έδρας. Στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι είχαμε νευρικότητα με την μπάλα στα πόδια, για πρώτη φορά είμαι τόσο πολύ ικανοποιημένος για την αμυντική λειτουργία σε εκείνο το κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά και γενικά σε όλο το 90λεπτο.

Είναι υπερβολή να λέμε ότι είχαμε έναν καταιγιστικό ρυθμό. Είχαμε έναν καλό ρυθμό για 25 λεπτά στο β΄ μέρος, ηρεμία με την μπάλα στα πόδια, είχαμε τις προϋποθέσεις και κάναμε διαφορετικά πράγματα», υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας και προχώρησε σε μια πιο λεπτομερή ανάλυση του αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έναν αντίπαλο με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με σύστημα 4-3-3, με έναν αμυντικό χαφ και δύο επιθετικά χαφ που έπαιζαν «μαν του μαν» στα δύο δικά μας αμυντικά χαφ και αυτό δε μας διευκόλυνε για να περνάμε την μπάλα στον άξονα και στα άκρα. Στο β΄ μέρος, βάλαμε τον Γκαρσία πιο ανοιχτά στο γήπεδο και πηγαίναμε την μπάλα πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν κι η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ