Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ"

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, το τμήμα Εθελοντισμού του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια «εν Αθήναις», συμπληρώνοντας ένα χρόνο δραστηριοτήτων, κάλεσε εθελοντές, δωρητές και υποστηρικτές του στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Palace στην Πλάκα, στην Αθήνα, για να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος Γ. Αποστολόπουλος, ο κύριος Γ. Τσιόλας, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Υ. Αναγνωστοπούλου, η κυρία Δ. Κόλλα της εταιρείας ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ και η κυρία Εριέτα Σουρουλίδη της εταιρείας ΡΟΛΚΟ ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε, ο κύριος Βασίλης Ζαμπούνης, σύμβουλος και εκδότης του περιοδικού Ελιά και Ελαιόλαδο, το Δ.Σ. του Συλλόγου και εθελοντές.

Κεντρική ιδέα της προσπάθειας αυτής είναι η στήριξη οικογενειών που προτείνονται από το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και στη συνέχεια επιλέγονται από το τμήμα εθελοντισμού του Συλλόγου, με γνώμονα την οικονομική & οικογενειακή κατάστασή τους. Έως σήμερα έχουν υιοθετηθεί 7 πολύτεκνες οικογένειες και δύο γέροντες, στους οποίους διανέμονται τρόφιμα, ιματισμός και είδη πρώτης ανάγκης σε πέντε τακτικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στόχος του Συλλόγου για το 2013 να προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε αυτές τις οικογένειες συνεργαζόμενος με άλλους φορείς, όπως και να διευρύνει τον κύκλο των εθελοντών του κατά το μέγιστο δυνατόν.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια «εν Αθήναις» ευχαριστεί τιςακόλουθες Εταιρείες και τους φορείς που τον στήριξαν στη προσπάθεια αυτή.

CHIPITA INTERNATIONAL S.A.
ELGEKA
EURIMAC
INTERSPORT ATHLETICS S.A.
MORE & MORE - ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ Α.Ε.
ROLCO ΒΙΑΝΙΛ ΑΕ
TERRA CRETA
ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΕΠΕ
ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ
ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ Ε.Π.Ε.
ΕΛΑΪΣ-UNILEVER A.E.
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Περιοδικό Ελιά και Ελαιόλαδο
ΖΑΝΑΕ
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ (BRELLE)
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ Μεταφορική
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ
ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS GATE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΠΕΠΑΜ - ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗ
ΣΕΛΕΚΤΙΒ ΦΟΥΝΤΣ ΕΠΕ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΠΕ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΟΣ Α.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ