Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 300 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ!

Μπορεί να ζύγιζε από την παιδική της ηλικία περισσότερα από 100 κιλά, όμως σε ηλικία 44 ετών έφτασε τα 300 κιλά. Ο λόγος για την 44 ετών Ντόνα Σίμπσον.

Το 2007 έγινε η πιο παχύσαρκη γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές μωρό. Η σχέση της με το φαγητό έγινε αρρωστημένη, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog, στο οποίο προσκαλούσε άνδρες να την βλέπουν να τρώει, έναντι συνδρομής 19 δολαρίων το μήνα.

Όπως λέει η ίδια, οι «πελάτες» της ήταν ευυπόληπτοι δικηγόροι, γιατροί, ακόμη και φοιτητές που της έλεγαν ότι την θεωρούσαν ελκυστική και την φαντασιώνονταν. Πολλοί της έστελναν περισσότερα χρήματα για να αγοράζει πίτσες, χάμπουργκερ και παγωτά και να τα τρώει σε «ζωντανή μετάδοση» από το Διαδίκτυο.



Κάποια στιγμή, η Ντόνα κατάλαβε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αφού χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Έκλεισε το «ανώμαλο» σάιτ της, μετακόμισε στο Νιου Τζέρσεϊ και άρχισε να κάνει δίαιτα.

Σήμερα έχει χάσει 40 κιλά και έχει ως στόχο να χάσει ακόμη 150, προκειμένου, όπως λέει, να γίνει μια ακόμη καλύτερη μητέρα για τα παιδιά της και να αποτελέσει πρότυπο και για άλλους παχύσαρκους ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ