Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η ΧΛΙΔΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΧΡΟΥΣΑΛΑ

Παροχές πεντάστερου ξενοδοχείου φαίνεται να διαθέτει το ανακαινισμένο νεοκλασικό στα νότια προάστια που στεγάζει το ζεύγος Λέοντα Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά.

1.000 τετραγωνικά μέτρα είναι το συνολικό εμβαδόν του νεοκλασικού οικήματος που στεγάζει την δημοφιλή παρουσιάστρια και την οικογένεια της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα η -χτισμένη σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων έπαυλη- διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες 300 τ.μ. (σ.σ. εκεί που μένει το προσωπικό) και κλειστό γήπεδο μπάσκετ με πτυσσόμενες μπασκέτ στο υπόγειο του κτιρίου (σ.σ. οι οποίες κλείνουν για να δημιουργήσουν χώρο δεξιώσεων).



Το κυρίως κτίριο διαθέτει δεκαέξι δωμάτια, ενώ μόνο η κουζίνα -στην οποία η Μαριέττα επιδίδεται στο μαγείραμα, που είναι η αγαπημένη της ασχολία- αγγίζει τα 100 τετραγωνικά μέτρα.

Η πλήρως ανακαινισμένη έπαυλη -που παραδόθηκε στο ζευγάρι πριν από 1 1/2 χρόνο- περιβάλλεται από τοίχο με κάγκελα ύψους 8 μέτρων. Ενώ υπάρχουν παντού κάμερες ασφαλείας καθώς και ένα φυλάκιο όπου στεγάζεται η ασφάλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ