Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Μια τραγική είδηση έχει σοκάρει τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, καθώς ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμά του το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του από την μητέρα του και τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν η ψυχολογική του κούραση.

Ο 42χρονος Δημήτρης σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα βα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Δημήτρης, αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη, στην ιδιαίτερή πατρίδα του το Βόλο.

Ένας πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος που το καλοκαίρι έπαιζαν μαζί σε περιοδεία, o Χρήστος Συριώτης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ