Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΙΑΛΗΣ: "ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ"

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΡΗ, Νίκος Πασιαλής, ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για την ομάδα μας πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών στην έδρα μας. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης, όπως, βέβαια, ήταν και τα προηγούμενα. Μια νίκη πέρα από το κέρδος των τριών βαθμών θα βοηθήσει την ομάδα μας και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αυριανός αγώνας θέλει καθαρό μυαλό, αγωνιστική πειθαρχία, υπομονή, πάθος και αποφασιστικότητα. Στοιχεία, τα οποία αν έχουμε, θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας.

Χρειαζόμαστε την στήριξη και την θετική ενέργεια από τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι πικραμένος από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι του χρωστάμε κάτι…

Στο διάστημα της παραμονής μας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΑΡΗ μας προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ θα ξεπεράσει αυτό το “κακό φεγγάρι”, είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και είμαστε πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ