Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Κυρίες και κύριοι, ο Azis!
O Azis είναι ο βουλγαρικής καταγωγής εκκεντρικός και ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής που κάνει θραύση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στην αρχή της καριέρας του σαν τραγουδιστής δεν κατάφερε και τόσα πολλά όμως αλλάζοντας φύλο απέκτησε όλα όσα δεν είχε καταφέρει πριν.

Γεννημένος το 1978 στο Σλίβεν της Βουλγαρίας ο Αzis έχει απασχολήσει κατά καιρούς αφενός για τα τραγούδια του αφετέρου για την περίεργη ζώη του που περιλαμβάνει γάμο με άντρα, κόρη με παρένθετη μητέρα αλλά και μια σειρά από προκλητικά βίντεο κλιπ. Έχει εμφανιστεί στο πλευρό της Mariana Popova στον ημιτελικό της Eurovision 2006 με το τραγούδι "Let Me Cry" αλλά χωρίς να καταφέρει να περάσει στον τελικό.

Είναι πολύ γνωστός στην πατρίδα του για την εκρηκτική προσωπικότητα του καθώς πήρε μέρος στις εκλογές στην Βουλγαρία το 2005 με το κόμμα των Ρομά, αφού ο ίδιος ανήκει στην φυλή των Ρομά, που όμως δεν κατάφερε να εκλεγεί. Επίσης συμμετείχε και στο Big Brother σκανδαλίζοντας το κοινό με τα καμώματά του.




parapolitika.gr

7 σχόλια:

  1. Το ότι κάποιος ντύνεται γυναικεία δεν σημαίνει ότι "έκανε αλλαγή φύλου."

    Κάντε και μια έρευνα προτού γράψετε την σάχλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω! πω! πολύ ευέξαπτες είστε εσείς που ντύνεστε γυναίκες και δεν κάνατε (ακόμα...) αλλαγή φύλου.
    Εντάξει, διορθώνουμε: "Τραβεστί".
    Εκτός κι αν φτιάχνεσαι να σας λέμε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνειδητοποείτε τι γράφετε; Καταλαβαίνετε την επιστημονική διαφορά μεταξύ γυναικείας ένδυσης και χειρουργικής επέμβασης για αλλαγής φύλλου ή ο φασισμός σας φτάνει μέχρι τον κωλοπαιδισμό και την ειρωνεία αναγνωστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμμμ, έτσι είναι: Οι νορμάλ ειρωνεύονται. Οι "μη", υβρίζουν. Άλλωστε, όταν γεννιέσαι αγόρι, ο μπαμπάς σου κερνάει όλους τους φίλους του που έκανε "γιο" και μετά ο "γιος" ντύνεται (ή γίνεται...) "κόρη", τι μπορείς να περιμένεις, παρά ύβρεις από έναν υβριστή του εαυτού του και του πατέρα του...
    Βέβαια, δικαίωμά του είναι να κάνει ότι γουστάρει στη ζωή του, αρκεί, βέβαια, να μην ενοχλεί και εκμεταλλεύεται τους άλλους. Είναι, όμως και δικαίωμα δικό μας να αποκαλούμε στις παρέες μας όλους αυτούς που σηκώνουν το σακάκι, "τρύπιους". Και να κάνουμε πλάκα με τα "χούγια" τους.
    Ξεκαθαρίσαμε, λοιπόν, τα δικαιώματα όλων.
    Έτσι, ξεκαθαρίζει και τι σημαίνει ο "φασισμός" της ειρωνείας και τι των ύβρεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Νορμαλ" "γιο" "κορη" "τρυπιους" "χουγια".
    Η επιστημονική σας κατάρτιση με αποστόμωσε. Όπως και η δημοσιογραφική σας, εφόσον λέτε ότι διορθώνετε, αλλά ούτε αυτό δεν κάνετε. Η αναφορά σε ύβρεις είναι απλά αστεία, ειδικά όταν ξεκινά από ειρωνικά σχόλια "πωπω πολύ ευέξαπτες είστε!".
    Ως "νορμάλ" που είστε, φαντάζομαι εκτός από τη πλάκα που κάνετε με τα "χούγια", ψηφίζετε και χρυσή αυγή στα πηγαδάκια σας. Συγχαρητήρια, η πλάκα σας συναντά τον "ακτιβισμό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας έκανες και γελάσαμε!
    Χρειάζεται "επιστημονική άποψη" για να καταλάβεις το "χούι"; Άντε, καλέ...
    Πάντως, δεν ξέρεις ούτε τι γράφεις! Φυσικά και είσαι υβριστής. Δικαιολογείς τον "Κωλοπαιδισμό", αναφέροντας τις ειρωνείες; Είναι συγκρίσιμα αυτά;;
    Όσο για τα περί "Χρυσής Αυγής", εμείς αποδεικνύουμε με 'όλη την έκταση του blog μας αν κάποιος από εμάς έχει σχέση με τον φασισμό.
    Εσύ, όμως, δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο για τις δικές σου "προτιμήσεις". Κάνει ΜΠΑΜ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τι καθεστε και συζητατε με εναν που θα εχει ακρατεια σε ολη του τη ζωη, Μη του δινετε και αξια αυτου που παει κοντρα στη φυση του. Αφηστε τον τον ανωμαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ