Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Του Λάμπρου Σκόρδα
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
Πολλές φορές έχω στοιχειοθετημένα παρουσιάσει την άποψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και πολλών άλλων, ότι στην ουσία, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, τίποτε δεν έχει αλλάξει στην ΠΑΕ Άρης.

Παρόλο που θεωρητικά έχουν αποχωρήσει πολλοί από όσους διοικούντες ενέχονται στην καταστροφή, παρά το γεγονός ότι πριν από σχεδόν πέντε μήνες στην ιστορική έκτακτη γενική συνέλευση του Ιουνίου αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα και να διορισθεί μια διοίκηση που θα αναλάβει να σώσει τον Άρη, στην πραγματικότητα τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε.

Οι ίδιοι άνθρωποι, συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα, άσχετα αν πρόσκαιρα παρουσιάζονται ως αποχωρήσαντες. Με συνέπεια μέσω των φίλων τους, τους οποίους φρόντισαν να εκλέξουν στη Λέσχη ή να «διορίσουν» ή να προσλάβουν στην ΠΑΕ, συνεχίζουν να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο, με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί το σύστημα που τους έχει εκθρέψει στην εξουσία. Αγνοώντας την Συνέλευση και με την υποστήριξη των οργανωμένων οπαδών, παραμένουν συσπειρωμένοι, αποφασισμένοι να αποφασίζουν αέναα μόνοι τους.

Δε τολμούν να παρουσιαστούν μπροστά στον κόσμο για να νομιμοποιήσουν τις άστοχες επιλογές τους, όμως είναι τόσο πρόδηλη η παρουσία και η δράση τους που καταντά αστεία η προσπάθεια των «παπαγάλων», που τους στήριζαν και τους στηρίζουν, να παραμυθιάσουν εκ νέου τον κόσμο της ομάδας.

Αντί να ενεργοποιούνται άπαντες να βοηθήσουν να διορθωθούν τα λάθη, να ακολουθήσουν προτάσεις και ιδέες που τους δίνονται απλόχερα, χωρίς να ζητείται αντάλλαγμα, ούτως ώστε να προφυλαχθεί η ΠΑΕ και να διευκολυνθεί η προσπάθεια διάσωσής της, το μόνο που τους απασχολεί είναι να αντιπολιτευτούν, με το φτωχό τους το μυαλό, εμένα που όντας εδώ και τρεισήμισι χρόνια έξω από τις διοικητικές εξελίξεις, μαζί με άλλους Αρειανούς, πασχίζουμε να τους επισημαίνουμε τις αστοχίες τους, μήπως και αποφύγει ο Άρης το μοιραίο.

Η προσπάθεια να ωραιοποιηθεί η συμμετοχή στην καταστροφή από τα «δικά μας» παιδιά, σε αντιδιαστολή με το άβολο δόγμα «όλοι φταίνε» που κατασκευάστηκε για να τρωθεί ο Σκόρδας, κατ’ ουσία προσβάλλει τη νοημοσύνη των Αρειανών. Πιστεύουν ότι κανείς δε καταλαβαίνει το ψέμα αφού το καλοκαίρι, πέρασε με την βοήθεια των οργανωμένων και το παραμύθι των χρημάτων που τάχα μαζεύτηκαν, ενώ το 95 % ήταν προαγορές, μέχρι και με μεταχρονολογημένες επιταγές εισιτηρίων διαρκείας και δυο σουιτών.

Οι άνθρωποι που για να αποκτήσουν τον Άρη χωρίς να ξοδευτούν συμμάχησαν με τον Κόντη, αφού τον διέλυσαν οικονομικά με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει με αφανισμό, την ώρα που ρευστοποιούν τις καρτέλες τους, μέσω τηλεοπτικών ή χρημάτων γονέων Αρειανών, εμφανίζονται και ως υποψήφιοι σωτήρες, «κερνώντας» ένα λικεράκι.

Η επικοινωνιακή πολιτική τους είναι τόσο ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, που αναρωτιέμαι αν τόσο τους κόβει.

Ακόμη και τη ώρα που προσπαθούμε να τους υποδείξουμε τρόπους για να αποφύγουν τη λαίλαπα που έρχεται και θα βλάψει κυρίως τους «δικούς τους», εξαιτίας της απώλειας με δική τους ευθύνη των ρυθμίσεων στην εφορία, η ανασφάλειά τους επιβάλλει το επικοινωνιακό μέγιστο τρικ των πληρωμών στην ομάδα. Λες και εμείς δε χαιρόμαστε αν πληρώνουν και πρέπει να απολαμβάνουν εύνοιας, επειδή πράττουν το αυτονόητο και χρησιμοποιούν τα χρήματα της ομάδας για να πληρώσουν ένα ελάχιστο μέρος των συμβατικών υποχρεώσεών τους, ενώ έχουν αφήσει απλήρωτο το άρθρο 44.

Πληρώστε τη δόση, κάντε και τις κινήσεις που σας υποδεικνύουμε για να βοηθήστε την ομάδα να διασωθεί και θα σας χειροκροτήσουμε. Έχετε την αμέριστη, όχι όμως την τυφλή στήριξη μας. Αν δε το πράξετε οι συνέπειες θα είναι αμείλικτες όπως σας επισημάνθηκε τις τελευταίες μέρες.

athlitikanea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ