Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ"!

«Αν δώσετε δάνειο στον Ψυχάρη θα γίνει της π…ας!» φέρεται να είπε καναλάρχης της παραλιακής σε ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, συμπληρώνοντας, «Δεν θα ανεχθώ άλλες διακρίσεις»! 
Σημαντική λεπτομέρεια: η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο εν λόγω ιδιοκτήτης, σε πολιτικούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι όπως απεδείχθη έπνεαν μένεα κατά του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ! Τόσο που ουδέτερος παρατηρητής και συνδαιτυμόνας μιας κάποιας ηλικίας, δεν κρατήθηκε και σχολίασε, «Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε αυτό το παιδί είχε μόνο φίλους» (ενν. τον Σταύρο Ψυχάρη)!

Για αυτό και διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ που γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι πολιτικο-μιντιακοί συσχετισμοί είναι εις βάρος του αφεντικού του, ενώ δεν ξεχνά (και λόγω ρεπορτάζ) την εντολή της τρόικας, «κανένα δάνειο στα ΜΜΕ, ζητώντας ταυτόχρονα να ελεγχτούν οι συμβάσεις όλων όσοι έχουν δανειοδοτηθεί στο παρελθόν», διαρρέει ότι στο ενδεχόμενο που ο οργανισμός προχωρήσει σε νέες μειώσεις μισθών ή απολύσεις, θα παραιτηθεί! Πάντως οι γνωρίζοντες τα μυστικά της Μιχαλακοπούλου, θεωρούν ότι το επόμενο 15νθήμερο θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στον οργανισμό και ερμηνεύουν την παραπάνω στάση του στελέχους, ως μια προσπάθεια ηρωικής εξόδου, αντιγράφοντας παράλληλα τον Παντελή Καψή που έφυγε από τον ΔΟΛ με αυξημένες τις τραπεζικές του καταθέσεις κατά 700.000 ευρώ!

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, είναι γεγονός ότι ο κ. Στ. Ψυχάρης, προεκλογικά, είχε πιστέψει τον αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και θεωρούσε ότι αν εκλεγεί πρωθυπουργός, οι τράπεζες θα δανειοδοτήσουν τον ΔΟΛ. Ο πρωθυπουργός όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή του, κάτω από την πίεση της τρόικας… με αποτέλεσμα ο ισχυρός ανήρ του οργανισμού να είναι έξαλλος, ζητώντας σε όλους τους τόνους να του δοθεί τραπεζική χρηματοδότηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ