Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"12ος ΠΑΙΚΤΗΣ"


Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος διαδικτυακός διαγωνισμός
Φέτος το καλοκαίρι μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ξεκίνησε προσπάθεια για να τονωθούν οι εμπορικοί χώροι του Κλεάνθης Βικελίδης και να βελτιωθούν σταδιακά οι συνθήκες, ούτως ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να χαίρονται να έρχονται στο δεύτερο σπίτι τους και τις ημέρες που δεν αγωνίζεται η ομάδα εντός έδρας.

Ελπίζουμε να έχουν μείνει ωραίες εικόνες και αναμνήσεις σε όσους έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο, όπως τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για τα εισιτήρια διαρκείας από τη θύρα 7, η βραδινή παρουσίαση της φανέλας με το φως των προβολέων από τον αγωνιστικό χώρο, οι καλοκαιρινές βραδιές στη μπυραρία κ.ά.

Χαρακτηριστικότερη στιγμή η μέρα του ραδιομαραθωνίου που διοργάνωσε η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, με τον κόσμο αυθόρμητα να συρρέει και να πλημμυρίζει τους όλους τους εμπορικούς χώρους του γηπέδου.Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και θα θέλαμε να τονίσουμε πως στις εκδηλώσεις αυτές μέχρι τώρα πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει η βοήθεια μέσω εθελοντισμού από φίλους της ομάδας.

Σήμερα ολοκληρώνεται ο 1ος διαδικτυακός διαγωνισμός προς τιμή του 12ου παίκτη και το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος και να ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο επόμενος διαγωνισμός και το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μήνα Δεκέμβριο.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι ενόψει των Χριστουγέννων το Aris mobile συνεχίζει τις προσφορές του και δίνει εντελώς δωρεάν ένα i-phone 4 -16GB. Ένας από τους πρώτους έξι που θα κάνει σύνδεση με πάγιο 25ευρώ θα κερδίσει το μοναδικό i-phone.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ