Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ERMINI BARCHETTA SPORT

Έπειτα από 50 χρόνια από το κλείσιμο της Ermini, στην Φλωρεντία οργανώνεται αυτή την περίοδο η αναβίωση της φίρμας με ένα ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο, όχημα.
Το Ermini Barchetta Sport, μπορεί και να ονομάζεται Seiottosei, δηλαδή 686, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη για ποιο λόγο, πιθανώς λόγω της ιπποδύναμης, αλλά ούτως ή άλως δεν έχει και πολύ σημασία.

Αυτό που έχει σημασία, τουλάχιστον για τους Ιταλούς, είναι να διατηρήσουν κάποιες αξίες τους και αυτές δεν είναι άλλες από την αισθητική στη σχεδίαση και φυσικά την τεχνολογία, αφού στις μέρες μας δεν μπορείς να την αφήσεις εκτός. Επίσης δεν προτίθενται να αμαυρώσουν και την παράδοση που δημιούργησε ο Pasquino Ermini όταν το 1949 ξεκίνησε να φτιάχνει τα δικά του αυτοκίνητα, έπειτα από μια καριέρα ως μηχανικός σε αυτοκίνητα της Bugatti και της Talbot.

Το Ermini Barchetta Sport θα είναι πισωκίνητο, με τον κινητήρα στο πίσω μέρος κι κατασκευασμένο γύρω από ένα μονοκοκ από ελαφρά υλικά. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές ο κινητήρας και το κιβώτιο θα είναι δομικά κατασκευαστικά στοιχεία του πλαισίου για στιβαρότητα και μείωση βάρους.

Το τι κινητήρας θα επιλεγεί είναι ακόμη άγνωστο, αλλά πιθανώς θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στα τέλη του 2013, οπότε και θα γίνει επισήμως η αναβίωση της Ermini. Στο Δελτίο Τύπου πάντως αναφέρεται πως αυτό το supercar θα έχει λογική κατανάλωση καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων και θα είναι πολύ εύκολο στο χειρισμό.

Τι άλλο θέλετε ντε; 

Περισσότερα στο highoctane.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ