Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...

Έπεσαν οι μνημονιακές μάσκες. Δημεύονται οι κόποι δεκαετιών των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Μαζικά όλοι στην απεργία διαρκείας.

Με μία αναμενόμενη κίνηση η Κυβέρνηση της υποτέλειας και της προσχηματικής υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών αποφάσισε, μέσω του εξωκοινοβουλευτικού της «εταίρου» κ. Στουρνάρα, να δημεύσει τους κόπους των Ελλήνων Δημοσιογράφων. Η τροπολογία Στουρνάρα κάθε άλλο παρά ξαφνική και αιφνιδιαστική ήταν. Μεθοδεύεται εδώ και καιρό με:

• την κλιμακούμενη επίθεση και συστηματική ισοπέδωση των κατακτήσεων, που εδώ και δεκαετίες είχαν κερδίσει όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
• την ύποπτη και κατευθυνόμενη στάση πολιτικών, αλλά και συγκεκριμένων κέντρων εξουσίας στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στο δικαίωμα του Ελληνα πολίτη να ενημερώνεται από αμερόληπτους Δημοσιογράφους.
• την υλοποίηση των εντολών της Τρόϊκα από τις «κυβερνήσεις σωτηρίας» για να φιμωθεί κάθε ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή, που θα μπορούσε να εναντιωθεί στα σχέδια εξόντωσης του Ελληνικού Λαού.
• την συστηματική λεηλασία των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, που οδηγεί στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών και την υπεξαίρεση - κλοπή των κόπων δεκαετιών.

Η κίνηση Στουρνάρα και όσων βουλευτών και πολιτικών έσπευσαν να τον υπερασπιστούν με άθλια επιχειρήματα, μας βρίσκει όλους συσπειρωμένους και αποφασισμένους να μην αφήσουμε να περάσουν οι εντολές για την οριστική εξόντωση όσων ανεξάρτητων φωνών έχουν απομείνει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να πλαισιώσουν μαζικά τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Κλάδου για να αποσυρθεί άμεσα η τροπολογία, που οδηγεί στον αφανισμό όλων των εργαζομένων στον τομέα της Ενημέρωσης, πλήττοντας καίρια την ελευθεροτυπία και την ανεξαρτησία του Τύπου.

Καλούμε όλα τα Σωματεία των εργαζομένων του Κλάδου σε άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ρίχνοντας μαύρο σε τηλεοράσεις, τόνο σε ραδιόφωνα και μπλοκάρισμα όλων των εκδόσεων.

Κύριοι (πρώην και νυν) της Συν-κυβέρνησης

Τζογάρατε με τα λεφτά μας στα δομημένα ομόλογα. Κουρέψατε τον ιδρώτα μας για να χρηματοδοτήσετε τα δικά σας εγκλήματα. Τώρα θέλετε να πάρετε και τις ζωές μας.

Δεν θα σας περάσει. Θα τα γυρίσετε όλα πίσω... μέχρι τελευταίο ευρώ ΚΑΙ με τόκο!

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν υποχωρούμε.

Ανακοίνωση
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
andimosiografoi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ