Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΣΤΗ 2η ΕΜΑΚ

Πέντε ορειβατικές σκηνές προσέφερε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος, αναγνωρίζοντας το έργο της και τη σπουδαιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

«Ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα μας διέρχεται τη σοβαρότερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας της, η αξία της προσφοράς λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση», είπε στη διάρκεια της τελετής παράδοσης –παραλαβής ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Δημήτρης Μπακατσέλος, ενώ ο διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ, αρχιπύραρχος, Στυλιανός Αμπαράς ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΕΒΕΘ για τη συγκεκριμένη χορηγία που φανερώνει, όπως είπε, «αναγνώριση της προσφοράς της Μονάδας στο κοινωνικό σύνολο».

Οι ορειβατικές σκηνές που παραδόθηκαν στην ΕΜΑΚ είναι τεσσάρων εποχών και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις διαμονής, ιδιαίτερα σε αποστολές μεγάλου υψομέτρου ή σε αποστολές στο εξωτερικό –όπου καλείται να επέμβει η ΕΜΑΚ ως μέλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας- κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Παραγγέλθηκαν δε από το ΕΒΕΘ βάσει των αναγκών που επισημάνθηκαν από την Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών. Η τελετή παράδοσης –παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ