Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ...

Φυσικά η μόδα δεν είναι μόνο για τις ψηλές κι αδύνατες σιλουέτες των μοντέλων. Αν δε διαθέτετε το ύψος που επιθυμείτε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν τρόποι να δείχνετε ψηλότερες χωρίς πολύ κόπο. Λίγο προσοχή στις λεπτομέρειες και πάρτε πόντους.


1. Ψηλά τακούνια.
Είναι το πιο προφανές, τα παπούτσια με ψηλά τακούνια δίνουν εύκολα περισσότερο ύψος. Προσέξτε όμως το δέσιμο του παπουτσιού στον αστράγαλό σας. Τα περίπλοκα δεσίματα και τα μποτάκια που φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο δεν βοηθούν. «Τρώνε» πόντους από το πόδι και δεν σας αρέσει αυτό.

2. Μονοχρωμία. 
Προτιμήστε ένα ή δύο χρώματα για το σύνολό σας. Αποφύγετε τα πολλά γιατί χωρίζουν τα μέρη του σώματός σας και εγκλωβίζουν το μάτι σε μεμονωμένα σημεία. Η μονοχρωμία «ξεγελάει» οπτικά και μακραίνει τη σιλουέτα.

3. Ψηλόμεσα ρούχα. 
Είτε σε φούστα, είτε σε παντελόνι ή ακόμα και σε σορτσάκι ο ψηλός καβάλος δείχνει τα πόδια ψηλότερα και πιο αδύνατα. Επίσης προτιμήστε πιο κοντά σε μήκος σορτσάκια και φούστες. Στα παντελόνια επιλέξτε τα στενά κι αυτά σε ίσια γραμμή. Αποφύγετε τα κάπρι. Κόβουν το πόδι στα δύο και μειώνουν το ύψος τους.

4. Οι λεπτές ζώνες. 
Ένα αξεσουάρ που βοηθάει πολύ είναι οι λεπτές ζώνες φορεμένες ψηλά στη μέση με φόρεμα η φούστα. Χωρίζουν το σώμα σε 2 μέρη με αποτέλεσμα να κάνουν τα πόδια να φαίνεται ψηλότερα και τη μέση πιο λεπτή.

5. Οι μεγάλες τσάντες. 
Η λάθος τσάντα μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα σας. Οι μικρόσωμες σιλουέτες χάνονται πίσω από τη θέα μια τεράστιας τσάντας, η οποία καλύπτει αρκετό από το υπάρχον ύψος. Μία μικρή τσάντα είναι η πιο σωστή επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ