Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ... ΚΟΚΑΪΝΗ!

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 30-07-2012 στην περιοχή της Καλαμαριάς δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 45 ετών (άνδρας, γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».


Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν σε πρατήριο άρτου, που διαχειριζόταν και λειτουργούσε η 45χρονη συλληφθείσα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, την προαναφερόμενη ποσότητα κοκαΐνης είχε συσκευάσει ο 34χρονος εντός του παραπάνω πρατηρίου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε έπειτα από έρευνα, από την κατοχή της 45χρονης το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, ενώ νωρίτερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 34χρονου μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ