Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ (δείτε το video)

Πέραση έχουν οι Άραβες τα τελευταία χρόνια στον ευρωπαϊκό χώρο με υποψήφιους επενδυτές σε συλλόγους της ηπείρου, μόνο που στην Ισπανία κάποιοι με… κελεμπίες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.
Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε σπείρα, τα μέλη της οποίας εμφανίζονταν ως δήθεν εκπρόσωποι Αράβων που ενδιαφέρονταν να επενδύσουν σε ομάδες ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ της χώρας. Συγκεκριμένα, έξι Ισπανοί υπήκοοι και ένα άτομο από τη Δομηνικανή Δημοκρατία κρατούνται από τις αστυνομικές αρχές και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν την εξαπάτηση και της κατάχρησης….
Όπως ανέφερε ο ισπανικός Τύπος, η συγκεκριμένη σπείρα είχε προσεγγίσει τον πρόεδρο της Χετάφε, Ανχελ Τόρες, και του ανέφεραν πως οι σεΐχηδες εντολείς τους ήταν διατεθειμένοι να επενδύσουν 10 εκ. ευρώ… στον σύλλογο της Μαδρίτης. Του έθεσαν μάλιστα και όρο, να είναι «καθαρός» από χρέη, ενώ του ζήτησαν ακόμα πως θα έπρεπε η ομάδα να παραμείνει στην πριμέρα ντιβιζιόν.
Οι επίδοξοι επενδυτές ζητούσαν μάλιστα ως αντάλλαγμα την κατάθεση σε συγκεκριμένο λογαριασμό ενός ποσού από πλευράς Χετάφε ως εγγύηση. Μόνο που οι δυο επιταγές που είχαν παραδώσει στον Τόρες αποδείχθηκαν ακάλυπτες, ο πρόεδρος της Χετάφε κατήγγειλε τη συμφωνία. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και έχει ανακρίνει συνολικά δώδεκα άτομα και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέες συλλήψεις!!! Κάτι σας θυμίζει αυτό;
Τα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας είχαν μάλιστα επικοινωνήσει και με τον Τζόρντι Βιγιακάμπα, τον πρώην άσο του μπάσκετ, που κάνει… κουμάντο στη Μπανταλόνα και του πρότειναν παίκτες!!! Με τον Βιγιακάμπα να τους ζητά προσφορές, αλλά δεν προχώρησε το όλο θέμα, καθώς έγιναν οι συλλήψεις…
Δείτε το βίντεο από το «El Periodico» με τις συλλήψεις

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ