Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΧΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Όπως αναφέρουν σήμερα τα σκοπιανά ΜΜΕ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης ζήτησε και πήρε άδεια απ΄το συμβούλιο της πόλης Krucevo στην νότια πλευρά των Σκοπίων, για ανέγερση κτιρίου 30 δωματίων το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως μουσείο (;) αλλά και ως κατοικία!!

Συγκεκριμένα…

πληροφορίες του σκοπιανού δικτύου “kanal 5″ αναφέρουν πως ο Μπουτάρης κατάγεται απ’τη συγκεκριμένη περιοχή και το σπίτι θα χτιστεί σύμφωνα με τη βλάχικη αρχιτεκτονική όπως ακριβώς ήταν και τιο σπίτι των γονιών του.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα επισκεφθεί το Krucevo τον ερχόμενο Αύγουστο όπου και θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του σχεδίου..

Τι να σχολιάσει κανείς και τι να πει;

Ελπίζουμε να διαψευστεί η είδηση αν και συνήθως το Kanal 5 διακινεί αξιόπιστες πληροφορίες.


O κυρ γιάννης -στην καλύτερη περίπτωση- σκοπεύει να προελκύσει σκοπιανούς τουρίστες στην πόλη και διαλέγει πάλι τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποίησε τόσο με τους Τούρκους (όπου πρότεινε να επαναφέρουν στις οδούς της πόλης τις τουρκικές ονομασίες) ή τους Ισραηλινούς (με την πρόταση για τη δημιουργία πάρκου αφιερωμένου στη γενοκτονία ακριβώς στηνν αρχή της Λ.Νίκης -πάρκο Ελευθερίας).

Ίσως βέβαια η εξήγηση να είναι λίγο πιο περίπλοκη και καθόλου ευχάριστη. Θα το ερευνήσουμε.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως η διένεξη για το όνομα,οι συνεχείς προκλήσεις από μέρους των σκοπιανών, το περί δικαίου αίσθημα των κατοίκων της Μακεδονίας αλλά και η συγκυρία που βρίσκει τη χώρα μας να βάλλεται από παντού αποτελούν λεπτομέρειες για τον συμπαθή -κατά τ΄άλλα- μπαρμπα Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ