Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ REPORT

Μέχρι τις 15 Απριλίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όφειλε να ενημερώσει την UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της που αφορούν το διάστημα μέχρι και τα τέλη Μαρτίου. Το report έφυγε και είναι 100% καλύτερο από άλλων ΠΑΕ.

Όταν τον Ιανουάριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε για την καθυστέρηση πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, όλοι θυμούνται ότι από την UEFA είχε επιβληθεί πρόγραμμα επιτήρησης το οποίο λέγονταν ότι θα είναι μηνιαίο. Αυτό τελικά άλλαξε και η ενημέρωση γίνεται 15/4 (για ληξιπρόθεσμα μέχρι τέλη Μαρτίου) και 15/5 για ληξιπρόθεσμα μέχρι τέλη Απριλίου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το πρώτο report μέσω του νέου on line ελέγχου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας το οποίο λέγεται IT Tool Line. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τα ληξιπρόθεσμα Μαρτίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μερικές αποκλίσεις σε σχέση με αυτά που είχε προειδοποιήσει την UEFA ότι θα ισχύσουν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, δεν είχαν υποσχεθεί απόλυτη συνέπεια στην UEFA. Είχαν παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πληρωμών το οποίο θα άφηνε εκκρεμότητες στα ληξιπρόθεσμα. Σε αυτό το πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ είναι συνεπής σε μεγάλο ποσοστό. Όλα αυτά για ληξιπρόθεσμα Μαρτίου του 2012..

Την ίδια ώρα στο ανάλογο report που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ τακτοποίηση στα ληξιπρόθεσμα Δεκεμβρίου του 2011 (!!) ενώ οι πράσινοι -λένε ότι- έχουν μία ελπίδα να γλιτώσουν την άρση αναστολής της τιμωρίας τους, επειδή πλήρωσαν κάποιες υποχρεώσεις από τα ληξιπρόθεσμα Σεπτεμβρίου του 2011!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ