Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η γοητευτική δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη, που ξεχωρίζει καθημερινά στο πρωινό του ΑΝΤ1 πλάι στον Γιώργο Παπαδάκη.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, μετά από έξι χρόνια σχέσης με τον συνάδελφό της από την ΕΡΤ Μανώλη Λουπασάκη, αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε μια λιτή αλλά ρομαντική τελετή, την 1η Σεπτεμβρίου.

Αν και είθισται το μυστήριο του γάμου να τελείται στον τόπο καταγωγής της νύφης, το ζευγάρι φαίνεται να μην ακολουθεί τον κανόνα και ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Μάλιστα, όπως μας αποκαλύπτει η Ντόρα, «κατάγεται ο Μανώλης από την Κρήτη, αλλά είναι και ο αγαπημένος μας προορισμός. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός και όλα θα είναι απλά, αφού κάτι τέτοιο ταιριάζει με το μέρος, αλλά αντιπροσωπεύει κι εμάς».

Οσο για τους κουμπάρους, από την πλευρά του γαμπρού είναι ο Γιώργος Σαρικάκης, που έχει και μαγαζί στην Κρήτη, και η φίλη της Ντόρας από τη Βέροια, οδοντίατρος Μαριλού Μπουσμπούκη.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει παραδοσιακό κρητικό γλέντι. Το νυφικό της Ντόρας θα είναι λευκό σε ίσια γραμμή, για να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Ακόμα όμως δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος λόγω της εκπομπής. Ετσι, μπορεί να έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες, αλλά όχι σε εντατικούς ρυθμούς.

Βέβαια, σε όλη αυτή τη διαδικασία έχει ένα πολύ σημαντικό χέρι βοήθειας, την πολύ καλή της φίλη Αννα Ρεμουντάκη, η οποία είναι διοργανώτρια γάμων κι έτσι θα τη βοηθήσει ώστε να μην πελαγώσει με τις προετοιμασίες, αλλά και να γίνουν όλα έτσι όπως τα έχει σκεφτεί.

Το ζευγάρι, που σε τέσσερις μήνες θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, γνωρίστηκε στην κρατική τηλεόραση και από την πρώτη στιγμή υπήρξε ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους, η οποία έγινε το θεμέλιο για μια σχέση ζωής. 
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ