Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ: "Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"


«Θεωρεί κανείς ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύεται το ποδόσφαιρο; Νομίζω ότι η πρώτη συνέπεια είναι η κίνηση του κυρίου Μαρινάκη να παραιτηθεί. Είναι λογικό πως κανείς δεν θα επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος σε μια ομάδα κι αυτό αποτελεί ασφαλώς τεράστιο πρόβλημα. Επομένως ο μόνος που θα θέλει να γίνεται πρόεδρος, θα είναι κάποιος που θα μπορεί να αναλάβει ένα τεράστιο ρίσκο με ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή» δήλωσε ο Γιάννης Κόντης στο «Αθλητικό Metropolis», και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Γερουλάνος έχει πραγματικά μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο και αθλητισμό. Δεν το λέω για να τον προσβάλλω, ούτε το θεωρώ κακό. Μπορεί να γνωρίζει καλύτερα άλλα πράγματα, αλλά πιστεύω πως ήταν ένας λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. Ποτέ δεν επιζήτησε διάλογο με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, θεωρώντας πως οι παράγοντες είναι μιάσματα. Δεν μπορείς να λες ότι επιδιώκεις να βελτιώσεις ένα προϊον και να μην επιδιώκεις να κάνεις διάλογο με τους ίδιους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί ο κάθε ασχολούμενος με το ποδόσφαιρο να θεωρείται εν δυνάμει λαμόγιο».

Για τις εξελίξεις στον Άρη: «Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πως την Παρασκευή η Κοινωνία Μελών Άρη θα αποφασίσει την παραχώρηση των μετοχών. Εγώ θα πω κάποια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα, εκεί όπου θα αναφερθούμε συνολικά στο σχέδιο που υπάρχει για την ΠΑΕ. Ασφαλώς η μέχρι τώρα καταβολή χρημάτων στην ΠΑΕ για τις άμεσες ανάγκες της, αποτελεί ρίσκο, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι δυστυχώς...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ