Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΝΕΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ (δείτε φωτο)

Βραζιλιάνα πρώην πόρνη σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας και πέντε μελών του προσωπικού της, τα οποία κατηγορεί για βιαιοπραγία σε βάρος της έξω από ένα strip club.
Πρόκειται για το δεύτερο ντροπιαστικό περιστατικό που βλέπει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας και αφορά Αμερικανούς αξιωματούχους και πόρνες από τη Λατινική Αμερική.

Η 31χρονη Ρομίλντα Φερέιρα θα διεκδικήσει αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα, τα διαφυγόντα κέρδη, αλλά και το ψυχικό τραύμα που υπέστη όταν όχημα της πρεσβείας που είχε πάει να παραλάβει Αμερικανούς αξιωματικούς τη χτύπησε και την εγκατέλειψε στο πάρκινγκ του κλαμπ στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, με σπασμένη κλείδα, τρυπημένο πνεύμονα και άλλα τραύματα.

Το περιστατικό της 29ης Δεκεμβρίου 2011, που αρχικά δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, επανήλθε στη δημοσιότητα με ερώτηση Βραζιλιάνου δημοσιογράφου στον Αμερικανό υπουργό Αμυνας Λέον Πανέτα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη χώρα. Ο Αμερικανός αξιωματούχος απάντησε ότι οι πεζοναύτες που ενεπλάκησαν «τιμωρήθηκαν αυστηρά».
Μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα έδωσε η ίδια η Φερέιρα, παραχωρώντας συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters. Η πρώην πόρνη και νυν ιδιοκτήτρια pet shop υποστηρίζει ότι γνώρισε τους Αμερικανούς μέσα στο κλαμπ και συζητούσε μαζί τους πίνοντας τεκίλα.

«Κανονίσαμε την τιμή και σε ποιο σπίτι θα τους ακολουθούσα» δηλώνει χαρακτηριστικά. Οταν όμως πήγε να μπει μέσα στο βανάκι που πήγε να πάρει τους «πελάτες» της, ένας από τους άνδρες την έσπρωξε έξω. Οπως εξηγεί, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να κρατηθεί στο όχημα, αλλά έπεσε στο έδαφος, χτύπησε το κεφάλι της και έχασε τις αισθήσεις της. Ο ίδιος άνδρας, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Φερέιρα, είπε στον οδηγό να συνεχίσει, ενώ ο πίσω τροχός τη χτύπησε.

Τέλος, η πρώην πόρνη υποστηρίζει ότι άνδρες της πρεσβείας ήρθαν σε επαφή μαζί της ενώ νοσηλευόταν και της πρόσφεραν αποζημίωση 2.100 δολάρια, την οποία όμως δεν δέχτηκε. «Δεν θα κάνω πίσω» ξεκαθαρίζει η Φερέιρα με νόημα σχετικά με τη σημαντικά μεγαλύτερη αποζημίωση που διεκδικεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ