Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ"

Στην πρώτη του ανακοίνωση ως Γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Κώστας Μαρκόπουλος χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ "Μαυρογιαλούρους" του παρελθόντος. 
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρκόπουλος, αναφέρει:
"Η Τρόικα με την σιγουριά των ενυπόγραφων δεσμεύσεων των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων που έχει στα χέρια της, προαναγγέλλει περαιτέρω εσωτερική υποτίμηση 15%, κούρεμα 13ου και 14ου μισθού, αύξηση του κατώτερου ΦΠΑ και απολύσεις. Το ΠΑΣΟΚ προσποιείται ότι δεν ακούει και αναγγέλλει Εθνικό Μνημόνιο χωρίς όμως να μπορεί να αρνηθεί το Μνημόνιο ΙΙ, όπως κάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΝΔ κάνει ότι δεν θυμάται τι ψήφισε και υπόσχεται επιστροφή επιδομάτων και μειώσεις φόρων.
Αφού πλέον έγιναν αρεστοί και πολύτιμοι εκτός Ελλάδας, τώρα προσπαθούν να εξιλεωθούν εντός Ελλάδας, συμπεριφερόμενοι σαν «Μαυρογιαλούροι» του παρελθόντος.
Θέλει Εθνική αντιπρόταση που ετοιμάζουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με μετρήσιμα αποτελέσματα και όχι δανεικά. Και πάνω απ’ όλα χρειάζεται ηγεσία αποφασισμένη να στηρίξει την χώρα και όχι τον εαυτό της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ