Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ"

Με μακροσκελή γραπτή δήλωσή του ο Μάρκος Καραμπέρης διαψεύδει ότι έχει κρατήσει βίντεο που κατέγραψαν συναντήσεις του με πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές και άλλους δημόσιους παράγοντες και υποστηρίζει πως τέτοιες πληροφορίες δημοσιεύονται με σκοπό να επιβαρύνουν τη θέση του.

Μάλιστα επιχειρεί να χαρακτηρίσει πολιτική τη δίωξή του, ισχυριζόμενος πως η υπόθεση αποκαλύφτηκε επειδή ενεπλάκη στην πολιτική ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Ο επιχειρηματίας διένειμε μέσω του συνηγόρου του γραπτή δήλωση, με την οποία διαψεύδει όσα εμφανίζεται να έχει μεταφέρει πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος σε κυριακάτικο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο διαθέτει βίντεο, τα οποία, αν δημοσιοποιήσει, θα προκληθεί θόρυβος σε όλη την Βουλή. Στη δήλωσή του ο Μ. Καραμπέρης αναφέρει ότι πληροφορήθηκε τα όσα σχετικά δημοσιεύτηκαν από οικείους του που τον επισκέφτηκαν στα κρατητήρια, καθώς ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση σε εφημερίδες και τηλεόραση.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έκανα καμία τέτοια δήλωση - εκμυστήρευση - γνωστοποίηση σε κανέναν, ούτε κατείχα ή κατέχω κανένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αρχείο που να αφορά οιοδήποτε πρόσωπο, ούτε ποτέ κατέγραψα οιαδήποτε συνομιλία μου με τα ανωτέρω πρόσωπα», υποστηρίζει ο 58χρονος. Μάλιστα μιλάει για «πολιτική ψιθυριστών, ανώνυμων πηγών και άλλων κουκουλοφόρων, που θέλουν να επιβαρύνουν τη θέση μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ