Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

Στο απυρόβλητο της Ν.Δ. ο υπουργός Πολιτισμού
Προκλητική είναι πλέον η μεταχείριση της οποίας τυγχάνει ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, από την πλευρά της Ν.Δ. επί των ημερών της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Η Συγγρού αντιμετωπίζει σχεδόν σαν δικό της άνθρωπο τον βασικό «κηπουρό» του Γιώργου Παπανδρέου.
Η σιωπή της Ν.Δ. σε μια σειρά από προκλητικές αποφάσεις που λαμβάνει ο Γερουλάνος, πλέον, εκθέτει και τον Σαμαρά και την κεντροδεξιά παράταξη.
Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι η Ν.Δ., θα όφειλε να έχει κάνει σημαία το θέμα της χορηγίας στο Ίδρυμα Μπενάκη, στο οποίο προεδρεύει η μαμά Γερουλάνου και μετέχουν ο μπαμπάς Γερουλάνος, όπως επίσης και η αδερφή Γερουλάνου. Η Ν.Δ. του Σαμαρά, κατά πάσα πιθανότητα θεωρεί απολύτως λογικό να δίνονται 3,6 εκ. ευρώ στο Μπενάκη. Γι’ αυτό και οι πάντες στην Συγγρού σιώπησαν. Επειδή, λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, οι Σαμαράς και Γερουλάνος, είναι συγγενείς, καλό θα ήταν να μην εκτίθενται τόσο πολύ εκεί στην Συγγρού. Αυτά προς το παρόν…

ΑΞΙΖΕΙ: Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλες λέξεις. Δείτε το χαμόγελο που προσφέρει ο Αντώνης Σαμαράς στον πλέον ανίκανο υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ