Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

H ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Ενημερωτικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, Κώστα Ασκούνη και τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη είχε, στο περιθώριο της παρουσίας της στο συνέδριο της κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων στις επερχόμενες εκλογές, Γιάννα Κοντούλη.

Ο κ. Ασκουνης ενημέρωσε την κυρία Κοντούλη για τους στόχους της ΚΕΔΕ στο τοπίο που διαμορφώνεται στο 2011, ενώ ο κ.Πετρίδης για τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχει θέσει η δημοτική αρχή της πόλης.

Η κυρία Κοντούλη συνοδευόταν στη συνάντηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης Χρήστο Μάτη και τον τοπικό περιφερειακό σύμβουλο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Θανάση Μακρή.
Η συνάντηση με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιωργο Πετριδη
Η κυρία Κοντούλη ευχαρίστησε τον κ.Ασκούνη και τον κ.Πετρίδη για την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν την αυτοδιοίκηση ως το επίπεδο εξουσίας πιο κοντά στον πολίτη, το οποίο μπορεί και πρέπει να απαντά στα πιο σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας του.
Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κωστα Ασκουνη
«Εμείς ως Οικολόγοι έχουμε μια ολόκληρη λογική και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να δίνονται αυτές οι απαντήσεις από μια διοίκηση που θέλει να δει τον κόσμο με πράσινη ματιά», είπε η νέα επικεφαλής, η πρώτη παρουσία της οποίας στο συνέδριο, πήρε πολλά θετικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ