Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, εδώ και μερικές εβδομάδες εγκαταστάθηκε μόνιμα στο διαμέρισμα που ενοικίασε στο Λος Άντζελες και πλέον ζει σε ρυθμούς Χόλυγουντ όπως έχουν κάνει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αλέξια.

Η κρίση, οι φτωχές τηλεοπτικές παραγωγές και οι ελάχιστες ταινίες που γυρίζονται πλέον στη χώρα μας ανάγκασαν τον ηθοποιό να πάρει αυτή την απόφαση. Στην προσπάθεια του αυτή έχει στο πλευρό του, τον γιο του Αλκιβιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες μέρες της παραμονής του έτυχε θερμής υποδοχής από τους υπόλοιπους Έλληνες καλλιτέχνες που διεκδικούν εκεί το μεγάλο άνοιγμα στην καριέρα τους.

Η απόφαση του να εγκαταλείψει την Ελλάδα δεν ήταν εύκολη, είχε όμως ένα επαρκές κίνητρο. Η πρώτη, εκτός συνόρων συμμετοχή του στην ταινία Modevideo-bog του Σέρβου σκηνοθέτη Ντράγκαν Μπελογκρίλιτς αποκόμισε ενθουσιώδεις κριτικές και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη Σερβία. Ικανοποιημένος λοιπόν από το διεθνές ντεμπούτο του ο Στράτος Τζώρτζογλου αποφάσισε να ξενιτευτεί και βλέπει ως μακρινό όνειρο την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η Realnews, το διαμέρισμα που νοίκιασε στο Λος Άντζελες βρίσκεται στη συνοικία όπου διαμένουν οι περισσότεροι ομογενείς. Ενθουσιασμένος τόσο από το κλίμα ενότητας, όσο και από τις ομορφιές της πόλης, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να φτιάξει ένα δίκτυο αξιόλογων γνωριμιών, παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και φορτώνει τις αποσκευές του με όνειρα, τα οποία έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να υλοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ