Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

Αφού τα "χτύπησαν" τώρα σπεύδουν να απαλλαγούν από αυτά. Στα τατουάζ αναφερόμαστε. 
Πολλοί Ισπανοί μπαίνουν στην επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ, προκειμένου να βρουν μία θέση εργασίας
Δημοσίευμα της Guardian αναφέρει, ότι ειδικά στη Βαρκελώνη, η αύξηση αγγίζει το 81%, ενώ όσο αυξάνεται ο ανταγωνισμός αυξάνονται και οι αφαιρέσεις των τατουάζ.
Κι έτσι, αυτό που κάποτε ήταν έκφραση τέχνης στο σώμα, τώρα είναι μάλλον εμπόδιο, όταν βγαίνει κάποιος στην αρένα αναζήτησης εργασίας.
Η δραματική αύξηση, σύμφωνα με την κλινική "Planas", σημειώθηκε μέσα στα λίγα τελευταία χρόνια.
"Το να αφαιρέσεις ένα τατουάζ είναι και περισσότερο επώδυνο αλλά και ακριβότερο, από το να αποκτήσεις ένα νέο. Κι αυτό είναι κάτι, που οι άνθρωποι συνήθως δεν σκέφτονται όταν κάνουν ένα τατουάζ", δήλωσε ο Ραφαέλ Σερένα, επικεφαλής του τμήματος laser της κλινικής.
Οι λόγοι που επιλέγει κανείς να αφαιρέσει το άλλοτε σήμα κατατεθέν του, ποικίλουν κατά περίπτωση.
Άλλες φορές, κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί το "Αγαπώ τη Μαρία" τατουάζ του, όταν αποδεικνύεται ότι δεν την αγαπάει και τόσο...
Σε άλλη περίπτωση, όπως είπε ο Σερένα, ένας νεαρός άνδρας ήθελε να "ξεφορτωθεί" το διαβολάκι που είχε "χτυπήσει" στο σώμα του, γιατί ο ιερέας της ενορίας του δεν δεχόταν διαφορετικά να τον παντρέψει, ενώ ένας άλλος, ήθελε να πετάξει από πάνω του το σήμα της Barcelona, αφού μετακόμιζε στη Μαδρίτη.
Όπως και να 'χει, τελευταία και με την συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, επιλέγουν να μπουν στην επώδυνη αυτή διαδικασία, γιατί δεν επιτρέπουν διαφορετικά οι εν δυνάμει εργοδότες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ