Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΕΞΟΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Θα το φυσά και δεν θα κρυώνει ένας 45χρονος από την Χαλκίδα, ο οποίος προσπάθησε να βρεί γυναίκα να κάνει σεξ μέσω του διαδικτύου, και τελικά το πέτυχε, όμως δεν ήξερε πως η γυναίκα αυτή ήταν η σύζυγός του που του ετοίμασε μία απρόσμενη έκπληξη...

Σύμφωνα με το Evianews.gr, ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών, ήταν ανέκαθεν πολέμιος της τεχνολογίας, όταν όμως άκουσε την προτροπή των φίλων του, οι οποίοι του είπαν, «βάλε ίντερνετ και θα βρεις γκόμενα», αναθεώρησε τις απόψεις του.

Τελικώς ο άνδρας έβαλε ίντερνετ και έφτιαξε και προφίλ στου Facebook, και άρχισε το «ψαχτήρι». Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, ο οποίος ήταν στην περίπτωση αυτή η γυναίκα του. Η σύζυγος τον πρόλαβε και έφτιαξε και αυτή προφίλ στο Facebook, άρχισε να συνομιλεί μαζί του με άλλο όνομα και μία σέξυ φωτογραφία, προκαλώντας τον σε συνάντηση.

Το ιδιότυπο αυτό διαδικτυακό φλερτ, συνεχίστηκε για αρκετό καιρό μέχρι τελικά ο 45χρονος να πέσει στην φάκα. Τελικά έκλεισαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Αττικής. Μάλιστα η γυναίκα του, του είχε πει πως θα τον περιμένει εκεί όπως την γέννησε η μαμά της.

Το «θύμα» έπεσε στην παγίδα και τελικά μπαίνοντας στο δωμάτιο γεμάτος ορέξεις, αντίκρυσε το μοναδικό άτομο που δεν περίμενε. Αυτή ήταν η γυναίκα του, που τού έσουρε φυσικά τα εξ αμάξης.

Μετά από έναν έντονο τσακωμό, επικράτησε η λογική και το ζεύγος τα βρήκε, βάζοντας λουκέτο στον υπολογιστή του 45χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ