Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, οπότε και η ομάδα είχε την εξαιρετική πορεία που όλοι γνωρίζουμε, ήταν τέσσερις:
Ο Βιεϊρίνια, ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας και ο Βιτόλο.

Υπήρξαν και δυο - τρεις ακόμη που ήταν καλοί, αλλά τη διαφορά την έκαναν οι τέσσερις προαναφερθέντες. Όταν έπαιζαν ταυτόχρονα, βέβαια, στην ενδεκάδα.
Από αυτούς δεν υπάρχει ο Βιτόλο που τον "ξεφορτώθηκε" η διοίκηση Ζαγοράκη για να μειώσει το μπάτζετ.
Έτσι, απέμειναν οι τρεις.
Αυτόματα ο ΠΑΟΚ έχασε το 1/4 της δύναμής του.
Όταν λοιπόν απουσιάζουν, για διάφορους λόγους, κάποιοι από τους εναπομείναντες τρεις τότε ο Δικέφαλος γίνεται μια ομαδούλα της σειράς.
Και από αυτούς τους τρεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των "παιδιών"(*) του Προέδρου (που προετοιμάζουν το έδαφος...), ο ένας "σκέφτεται" την Κόλο Κόλο, ο δε άλλος "θα φέρει πολλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ", ενώ ο τρίτος "αν και μεγάλος σε ηλικία έχει να δώσει 2 χρόνια ακόμη".
Αυτά δεν κυκλοφορούν στην πιάτσα, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες, της Θεσσαλονίκης;
Να, λοιπόν, κάποιοι λόγοι για την κατιούσα πορεία του ΠΑΟΚ...

(*) Όλοι οι ρεπόρτερς του ρεπορτάζ ΠΑΟΚ δεν είναι "παιδιά" του Προέδρου...

ΥΓ 1. Αναφέρομαι μόνο στα "παιδιά" του Προέδρου, αφού είναι άλλες κατηγορίες και δεν υπολογίζω στη συγκεκριμένη ανάρτηση εκείνους που συμπαρασύρονται, ούτε βέβαια τους Αντι-ΠΑΟΚτσήδες που βγάζουν το μένος τους συνεχώς κατά του Δικεφάλου (ενώ υπάρχουν μαλάκες που τους ακούνε και τους δίνουν ακροαματικότητα ή τους διαβάζουν στις εφημερίδες που "γράφουν"...)

ΥΓ 2. Τι σημαίνει "παιδιά" του Προέδρου;
Απάντηση: Είναι εκείνοι που μιλούν και γράφουν σύμφωνα με το προσωπικό συμφέρον του Προέδρου και όχι σύμφωνα με το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

ΥΓ 3. Τι είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ;
Απάντηση: Στην προκειμένη περίπτωση, όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, πρέπει να επιμερίζονται οι ευθύνες. Στα ίσια. Με ονόματα και διευθύνσεις. Όχι με αποπροσανατολισμούς και μισόλογα. Για να σφίγγουν οι κώλοι και να καταβάλλεται μεγαλύτερη προσπάθεια...

ΥΓ 4. Ουδέποτε επικαλέστηκα ή πρόκειται στο μέλλον να επικαλεστώ δόλο του Προέδρου. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έντιμους Προέδρους της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Όμως, κάνει μεγάλα και σοβαρά λάθη. Έχει και ένα χούι: Θέλει να είναι ΑΥΤΟΣ και κανένας άλλος. Γι’ αυτό βάζει στη διοίκηση είτε πολύ καλά παιδιά που αγαπούν παθολογικά την ομάδα (βλέπε Ζήσης) είτε ανθρώπους "yes men" που δεν πρόκειται να βγάλουν άχνα σε ότι πράττει (βλέπε... όλους τους άλλους...) τους οποίους για να μην αδικήσω αναφέρω πως και αυτοί είναι ΠΑΟΚτσήδες... αλλά με διαβάθμιση... (φυσικά και υπάρχει κλίμακα για πολύυυυυυυ ΠΑΟΚτσήδες και λιγότερο ΠΑΟΚτσήδες...)

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ