Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η ΖΕΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...

Μπορεί να είμαστε στο κατώφλι του χειμώνα, όμως η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια περίοδο ζει το καλοκαίρι στις μακρινές Σεϋχέλλες.
Η λαμπερή παρουσιάστρια ταξίδεψε στον εξωτικό αυτό προορισμό προκειμένου να φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων που εδώ και χρόνια φιγουράρει ως η απόλυτη μούσα τους.
Μαζί με τη Ζέτα ταξίδεψαν η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη αλλά και ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης. Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού εκτός του ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ συνδυάζει δουλειά με ξεγνοιασιά.
Η ομάδα της γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων μαζί με τη Ζέτα ανεβάζει τη θερμοκρασία και τη διάθεσή μας ταξιδεύοντας στις εξωτικές Σεϋχέλλες! Η εταιρεία ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μερικές φωτογραφίες, με τη Ζέτα να υπακούει πιστά στους συνεργάτες της.
Η φωτογράφηση στις Σεϋχέλλες για τη Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζεται... Άμμος, ήλιος και εξωτικές παραλίες για τη Ζέτα και την ομάδα της εταιρίας , που ταξίδεψαν τόσο μακριά για τις ανάγκες της φωτογράφησης.
Πηγή: espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ