Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΤΣΑΚΑ (προφανώς μήπως έχει ο Ντάνι Ντε Βίτο του Παναθηναϊκού πρόχειρο και κανέναν άλλον Άραβα που θέλει να πάρει ομάδα στην Ελλάδα...)!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ιδιαίτερες προσκλήσεις στον... Ντάνι Ντε Βίτο του Παναθηναϊκού, κατά κόσμον Βλάση Τσάκα, για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα του Δικεφάλου και την αντίστοιχη των "πρασίνων"!
Οι διοικούντες τον Δικέφαλο, εκτός από τις προσκλήσεις που έδωσαν, ως όφειλαν, στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με λίστα την οποία κατάρτισε η αθηναϊκή ομάδα, έσπευσαν να ικανοποιήσουν και το αίτημα του Βλάση, ο οποίος δεν είχε συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα.
Πού, ξέρεις, θα σκέφτηκαν, ο Τσάκας μπορεί να έχει πρόχειρο και κανέναν άλλο Άραβα που να θέλει ομάδα στην Ελλάδα και να τον ψήσει για ΠΑΟΚ.
Ας μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης περίμενε πέρσι (και στην αρχή της φετινής χρονιάς) Αραβική συμμετοχή στη μετοχική της σύνθεση αλλά αποδείχτηκε ο δικός της Άραβας (δήθεν) μεγαλοεπιχειρηματίας, τενεκές ξεγάνωτος...

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ