Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ...

Είναι γνωστό ότι Μπερλουσκόνι, Σαρκοζί και Αλβέρτος γουστάρουν πολύ τα θηλυκά. Τρελά αγοράκια, είναι! Και δεν χάνουν ευκαιρία...
Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε τρεις μήνες από τον πριγκιπικό γάμο τους που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό όχι μόνο δεν εμφανίζεται δημόσια με τη γυναίκα του, αλλά αντίθετα φρόντισε να βγει «ραντεβού» με μια αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Ο γάμος του με την Νοτιοαφρικανή Charlene έγινε μόλις τον περασμένο Ιούλιο και μπορεί πολλές να ζήλεψαν την ξανθιά κολυμβήτρια που έγινε πριγκίπισσα και πρώτη κυρία του πριγκιπάτου του Μονακό, αλλά σίγουρα τώρα καμιά δεν θέλει να βρίσκεται στη θέση της.
Μετά τις φήμες που ξέσπασαν λίγες μόλις μέρες μετά τον γάμο τους πως ο Αλβέρτος είχε και άλλο εξώγαμο παιδί και για αυτό η Charlene τον είχε εγκαταλείψει, αλλά και την ομολογία του Αλβέρτου ότι κοιμόταν μόνος του κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος, οι δυο τους φρόντισαν να διαψεύσουν τις φήμες και να αρχίσουν μια σειρά από κοινές δημόσιες εμφανίσεις και έκλεισαν τα στόματα στις κακές γλώσσες.
Τώρα όμως ο ατακτούλης Αλβέρτος μάλλον το παράκανε. Δεν φτάνει που για δύο ολόκληρες εβδομάδες δεν είχε εμφανιστεί πουθενά δημόσια με την γυναίκα του (γεγονός που είχε κάνει πάλι τις κακές γλώσσες να χαίρονται) αλλά εμφανίστηκε και σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Opera Garnier στο Μονακό συνοδευόμενος από την 39χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια Beth Hart.
Η ειρωνεία είναι πως το πριγκιπάτο του Μονακό σκόπευε να λανσάρει τους επόμενους μήνες ένα ολόκληρο τουριστικό πακέτο προώθησης της χώρας του καθώς οι υπεύθυνοι του τουρισμού θέλησαν να εκμεταλλευτούν το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε το κοινό για τον πριγκιπικό γάμο και ήλπιζαν πως θα προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες που θα ήθελαν να δουν το σημείο όπου παντρεύτηκε το αγαπημένο ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ