Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Απίστευτη γκάφα στο Υπουργείο Οικονομικών, με την αποστολή «εμπιστευτικού» e-mail με αρνητικό περιεχόμενο για τον αναπληρωτή υπουργό κ. Π. Οικονόμου προς όλους τους διαπιστευμένους συντάκτες! Έτσι, το e-mail που προοριζόταν για τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο, πήγε στους οικονομικούς συντάκτες, αποκαλύπτοντας τις προβληματικές σχέσεις μεταξύ του ΥΠΟΙΚ και του αναπληρωτή του...

Eίχε προηγηθεί βέβαια το περιστατικό με το άλλο απίστευτο SMS προς τους οικονομικούς συντάκτες, πριν λίγους μήνες, με το οποίο έλεγε για την τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου με την τρόικα : « Έκπληξη!!! Η Τηλεδιάσκεψη τέλειωσε πριν λίγο… Θα ακολουθήσει συνοπτική ανακοίνωση σύντομα…».

To e-mail προς τον κ. Βενιζέλο έγραφε συγκεκριμένα:

«Υπουργέ,

Σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το smsπου πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα Σώκου (γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.

Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους. Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς.

Πώς να το χειριστώ?»

Ακολουθούσε η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών με τις οδηγίες για το SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ