Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!

Η παραγωγή συμφώνησε με πυροσβέστες, πήρε τις κάμερες και την πρωταγωνίστρια και πήγαν στον πυροσβεστικό σταθμό για γυρίσματα.
Η ταινία όμως δεν ήταν καμιά περιπέτεια τύπου "Ο πύργος της κολάσεως" αλλά πορνό!
Εκεί η πορνοστάρ ντύθηκε πυροσβέστης ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες ντυμένη, στη συνέχεια γδύθηκε αργά και αισθησιακά αφού ξεκίνησαν το γύρισμα οι κάμερες και έκανε έρωτα σε όλα τα πιθανά κι απίθανα μέρη του οχήματος.
Ο λόγος για την διάσημη πορνό σταρ από το Κεντάκι Charley Chase.
Κομπάρσοι στην ταινία είναι ορισμένοι από τους πυροσβέστες του τμήματός του Λος Άντζελες οι οποίοι δεν ντρέπονται να εμφανιστούν με τις στολές τους μπροστά στο φακό της κάμερας.
Μπορεί το... αριστούργημα της 7ης Τέχνης να άρεσε στους θαυμαστές της καθώς η πορνό σταρ χρησιμοποίησε όλο το υποκριτικό της ταλέντο ωστόσο η πυροσβεστικές αρχές είχαν άλλη άποψη.
Θεωρώντας ότι προσβάλει το σώμα ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστώσουν πως το όχημα 263 χρησιμοποιήθηκε από την παραγωγή της πορνοταινίας.
Η ίδια σε συνέντευξή της τόνισε "Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να μπλεξω τους πυροσβέστες".
Δεν είναι η πρώτη φόρα, πάντως, που εμπλέκονται πυροσβέστες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε συμβεί πριν ορισμένους μήνες όταν και απολύθηκε ένας πυροσβέστης καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνό ταινία φορώντας της στολή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ