Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ!!!

Τον πιο ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικό αγώνα -προφανώς- παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές καθώς εκτός από ποδόσφαιρο απόλαυσαν και... δωρεάν θέαμα σεξ!

Ένα ζευγάρι παρακολουθούσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του τον αγώνα ανάμεσα στις Σεντ Τρουίντεν και Λόκερεν. Η ερωτική επιθυμία το... κατέκλυσε κι ενώ έβλεπαν τον αγώνα είχαν σεξουαλική επαφή μπροστά στο παράθυρο. Οι σκηνές ήταν ορατές στο συγκεντρωμένο φίλαθλο κοινό το οποίο αντί να κοιτά τον αγώνα παρακολουθούσε το νεαρό ζευγάρι και μάλιστα το συνόδευε με επευφημίες και χειροκροτήματα.

Αργότερα, η γυναίκα αναγνωρίστηκε ως ένα 26χρονο μοντέλο, η οποία έμαθε για το γεγονός ότι οι ιδιωτικές της στιγμές είχαν γίνει δημόσιο θέαμα από τις εφημερίδες που τους κατέκριναν. «Πιστεύαμε ότι τα τζάμια ήταν φιμέ και δεν έβλεπε κανείς μέσα. Δεν ξέραμε ότι ήμασταν ορατοί! Όταν φύγαμε το επόμενο πρωινό στη ρεσεψιόν ήταν ιδιαίτερα ψυχροί μαζί μας αλλά δεν γνωρίζαμε γιατί!», δήλωσε η νεαρή γυναίκα. «Διαβάσαμε τις εφημερίδες τη Δευτέρα κα καταλάβαμε τι είχε γίνει!» συμπλήρωσε ντροπιασμένη.

Οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού αγώνα κατακεραύνωσαν το ζευγάρι. Εκπρόσωπος της γηπεδούχου Σεντ Τρουίντεν ανέφερε όπως δημοσίευσε η Sun: «Υπάρχουν και μικρά παιδιά στο κοινό. Δεν θέλουμε κάτι παρόμοιο να επαναληφθεί!». Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου υποσχέθηκε να προσλάβει άτομα να επιβλέπουν τα παράθυρα, ενώ το μοντέλο επανήλθε λέγοντας «ας είχε φιμέ τζάμια στα παράθυρά του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ